پرتقال، میوه‌ ای خوشمزه و غنی از مواد مغذی است که در دنیا به دلیل فواید بی‌ شماری که دارد، جایگاه ویژه‌ ای پیدا کرده است. در این راستا، شرکت صنایع غذایی چینو با ارائه محصولات با کیفیت و حرفه‌ ای مبتنی بر پرتقال، به عنوان یکی از پیشگامان در این حوزه محسوب می‌ شود. این شرکت با بهره‌ گیری از فناوری‌ های نوین در صنایع غذایی، توانسته است بهترین مزایا را از این میوه خاص استخراج کرده و به مصرف‌ کنندگان ارائه دهد.
 
در سطح جهان، فواید پرتقال به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C و آنتی‌ اکسیدان‌ ها به روشنی مشخص شده است. این میوه حاوی مقدار زیادی فیبر، کلسیم و پتاسیم نیز می‌ باشد که برای حفظ سلامتی قلب، استخوان‌ ها و سیستم ایمنی بسیار حیاتی است. شرکت صنایع غذایی چینو با بهره‌ گیری از این خصوصیات منحصر به فرد پرتقال، محصولاتی با طعم و مزه بی‌ نظیر تولید می‌ کند که همچنین از لحاظ تغذیه‌ ای بسیار مفید هستند.
 
در ادامه به فواید متعدد صنایع غذایی چینو می‌ پردازیم. این شرکت با ارتقاء فرآیندهای تولید، حفظ کیفیت بالا و ارائه محصولات بدون مواد افزودنی غیر ضروری، به مشتریان خود تضمین می‌ کند که در هر لحظه از لذت مصرف محصولاتشان بهره‌ مند شوند. از این رو، با انتخاب محصولات صنایع غذایی چینو، مصرف‌ کنندگان بهره‌ مندی از فواید پرتقال به همراه تجربه‌ ی لذت‌ بخش خود را تجربه می‌ کنند.

از دیگر فواید پرتقال میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

از ابتلا به آب مروارید جلوگیری می­کند
به مقابله با کم خونی می­پردازد
خواص ضد سرطان دارد
موجب کاهش کلسترول خون می­شود
موجب حفظ شادابی پوست می­شود
سلامت استخوان­ها و دندان­ها را بهبود می­بخشد

شرایط نگهداری پرتقال:

بهترین روش نگهداری پرتقال در خانه این است که آن را در یخچال قرار دهید. پرتقال را در کشوی میوه یخچال جای دهید تا در تماس با میزان رطوبت کمتری باشد. هر از گاهی پرتقال­ها را جابجا کنید تا هوا بین تمامی بخش­ها جریان داشته باشد. اگر پرتقال را بسته­ بندی کرده و سپس در یخچال قرار می­دهید، باید از کیسه­ هایی استفاده کنید که هوا داخل آن­ها جریان داشته باشد. با این روش مدت زمان بیشتری قادر به نگهداری از پرتقال به همان شادابی اولیه هستید.

مضرات پرتقال:

با توجه به میزان قند موجود در پرتقال، مصرف زیاد آن موجب پوسیدگی دندان و افزایش قند خون می­شود.
مصرف این میوه به افرادی که به روماتیسم، بی اختیاری ادرار، صرع و دیابت مبتلا هستند توصیه نمی­شود.
مصرف زیاد پرتقال موجب افزایش رفلاکس معده و سوزش معده می­شود.
پرتقال شیرین طبع سرد و تر دارد و مصرف آن موجب سردی بدن می­شود.
افرادی که مبتلا به نارسایی کبد هستند، باید در مصرف پرتقال دقت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *